Услуги

нашите дигитални услуги

Предоставямe на бизнеса дигиталните услуги и решения, от които се нуждае, за да разгърне пълния си потенциал. Вярваме, че технологиите са ключът към успеха в днешната икономика, и сме посветени на това да помагаме на бизнеса да използва тяхната сила. Екипът ни от експерти разполага с необходимите знания и опит, за да помогне на вашия бизнес да се разрасне и да успее онлайн. 

Изработка на сайт

Изработка на уебсайт

Предлагаме разработване на уебсайтове от всякакъв тип. Нашият екип от опитни разработчици се стреми да ви предостави възможно най-добрия уебсайт. Специализирани сме в създаването на бързи, модерни и лесни за поддръжка и администриране уебсайтове както за частни лица, така и за фирми. Нашите услуги за разработване на уебсайтове са съобразени с вашите конкретни нужди, което гарантира, че ще получите максимална полза от вашия уебсайт.

Изработка на онлайн магазин

Изработка на онлайн магазин

Онлайн магазините предоставят на клиентите удобство, избор и достъп до голямо разнообразие от продукти.Освен това онлайн магазините предлагат по-голям асортимент от продукти в сравнение с традиционните магазини, както и конкурентни цени. Освен това клиентите могат да се възползват от функции като сравнително пазаруване, мнения на клиенти и препоръки за продукти.

техническа поддръжка на сайт

поддръжка на уебсайт

Техническата поддръжка на уебсайт включва и отстраняване на проблеми, които могат да възникнат с уебсайта, като например бавно зареждане или грешки. Важно е да разполагате с екип от опитни техници, които да предоставят експертни съвети и помощ, когато е необходимо. Техническата поддръжка е безценен ресурс за всеки уебсайт, тъй като помага да се гарантира, че уебсайтът работи ефективно и сигурно.

seo оптимизация

SEO оптимизация

Оптимизацията за търсачки (SEO) е съществена част от дигиталния маркетинг. Това е процесът на оптимизиране на даден уебсайт с цел повишаване на неговата видимост и класиране в резултатите от търсенето. SEO оптимизацията включва използването на различни техники, като проучване на ключови думи, оптимизиране на съдържанието, изграждане на връзки и др. Чрез тези техники за оптимизация уебсайтовете могат да подобрят класирането и видимостта си в резултатите от търсенето в Google и други търсачки.

графичен дизайн

Графичен дизайн

Графичният дизайн е творческа област, която включва създаването на визуално съдържание за предаване на послания. Дизайнът на лого, банери, графики, брандиране са примери за графичен дизайн. Графичният дизайн е съществена част от всеки бизнес, тъй като помага за създаването на разпознаваема идентичност и силна връзка с клиентите. За бизнеса е важно да има ясна и последователна визуална идентичност, за да изпъкне.

Оптимизация на скорост на зареждане на сайт

Оптимизация на скорост

Оптимизацията на скоростта на вашия сайт е важна за всеки уеб. Тя включва извършване на промени в кода, конфигурацията и съдържанието на уебсайта, за да се зареди по-бързо. Това може да стане чрез намаляване на размера на изображенията и другите мултимедийни файлове, оптимизиране на кода на HTML, CSS и JavaScript файлове, кеширане и други техники. Скоростта на зареждане на дадена страница е един от най-важните фактори за по-добро класиране в търсачките и по-добро потребителско изживяване.

5/5 - (1 vote)
Дигитална Агенция Webzo
Logo