SEO оптимизация на сайт

SEO Оптимизация на сайт

Какво представлява SEO оптимизацията?

SEO оптимизацията е процесът, при който уебсайтът ви става по-целенасочен и релевантен , така че да се появява на по-високи позиции в резултатите от търсенето в Google. За целта трябва да използвате правилно подбрани ключови думи и да пишете съдържание, което е информативно и полезно за потребителите.

Търсачките като Google използват алгоритми, за да определят кои сайтове са най-подходящи за дадена заявка за търсене. Алгоритъмът взема предвид много фактори, включително използването на ключови думи на дадена страница, обратни връзки от други сайтове и др. Колкото по-подходящ изглежда сайтът ви за дадена заявка за търсене, толкова по-високо ще се класира в страниците с резултати от търсенето (SERP).

Защо ви е нужна SEO оптимизация

Ако искате да развиете бизнеса си и да получите повече клиенти, тогава SEO е най-добрата инвестиция за вас! Като оптимизираме вашия уебсайт за търсачките, можем да помогнем за увеличаване на видимостта му в органичните резултати (т.е. не в платените реклами). Също така ще се уверим, че съдържанието на вашия сайт е подходящо и удобно за ползване, така че хората да искат да останат на него по-дълго от просто бърз поглед върху това, което са търсили на първо място. Това ще ги поведе по пътя към това да се превърнат в самите клиенти!

8 фактора за по-добро класиране на вашия уебсайт в търсачките

 1. Сигурен и достъпен уебсайт.
 2. Бързо зареждане на уебсайта – Page Speed Insights
 3. Удобство за мобилни устройства.
 4. Възраст, Домейн и авторитет на домейна.
 5. Оптимизирано съдържание.
 6. Техническо SEO.
 7. Потребителско изживяване (RankBrain)
 8. Линкове от авторитетни сайтове.

Професионална SEO оптимизация от Webzo

SEO оптимизация на сайт

SEO оптимизацията за вашия сайт е най-добрият начин да подобрите класирането на сайта си. Използваме техники за whitehat SEO оптимизация, което означава, че никога не нарушаваме насоките на Google. Това гарантира, че няма да бъдете наказани от Google за нарушения на неговите политики.

SEO услуги от Webzo

Техническа SEO оптимизация (одит на сайт)

Одитът на уебсайта представлява технически SEO анализ на вашия сайт. Той включва анализ на факторите на сайта и извън него, които могат да повлияят на класирането ви. Този доклад ще ви помогне да идентифицирате всички проблеми с дизайна или кода на вашия уебсайт, както и да определите дали се нуждаете от някакви подобрения, за да го оптимизирате по-добре за търсачките. Това е задължителна информация за всеки собственик на бизнес, който иска да подобри класирането си търсачки като Google, Bing и Yahoo!

On page SEO оптимизация

 • Създаване и оптимизиране на съдържание
 • Проучване и анализ на ключови думи
 • Анализ на конкурентите

Off page SEO оптимизация

 • изграждане на връзки от авторитетни сайтове,
 • изграждане на доверие със социални медии и
 • създаване на съдържание извън уебсайта, което стимулира трафика.

Локална SEO оптимизация

Предлагаме и услуги за локална SEO оптимизация, за да можете да се класирате по-високо в локални търсения като Google Maps или Yelp!

Ще ви помогнем да създадете местни цитати, да оптимизирате уебсайта си за местно търсене и да оптимизирате бизнес информацията си в Google Maps.

Цена за SEO услугите от Webzo

Цената на услугите за SEO оптимизация зависи от броя на страниците и вида на сайта, за който ще бъдат извършени. За да получите оферта за SEO оптимизация, моля, попълнете формуляра за контакт с линк към вашия уебсайт и ние ще се свържем с вас.

Защо да изберете SEO оптимизация от Webzo

 

Ако планирате да развиете бизнеса си онлайн, ние можем да ви помогнем да увеличите броя на потенциалните клиенти и продажбите, чрез нашите SEO услуги. Нашият екип от маркетингови експерти ще ви помогне да подобрите видимостта си и да генерирате потенциални клиенти в Google, Yahoo и Bing и други търсачки.

Запитване за SEO услуги

Ако желаете SEO услуги за вашия уебсайт или онлайн магазин, свържете с нас чрез предоставената от нас информация за контакти. Ще ви отговорим възможно най-скоро.

5/5 - (6 votes)
Дигитална агенция Webzo logo mobile
Дигитална агенция Webzo logo mobile