Изработка на WordPress сайт

Изработка на WordPress сайт

Дигитална агенция Webzo предлага професионални услуги за изработка на WordPress сайтове, обхващащи целия процес от дизайн на интерфейс (UI/UX) до разработка на WordPress сайта, миграция, интеграция на API с трети страни, оптимизация, custom разработки и техническа поддръжка.

 

Предлагаме изработка на сайтове за различни индустрии, като стартъпи, малки и средни фирми, корпоративни компании и маркетингови агенции.

Всичко, от което се нуждае вашия WordPress сайт

Изработка на wordpress сайт от дигитална агенция Webzo

Търсите професионална изработка на WordPress сайт за вашия бизнес? Искате да повишите онлайн присъствието си и да увеличите продажбите си?

 

Ние от дигитална агенция Webzo, сме специализирани в създаването на професионални сайтове с WordPress за бизнеси от всякакъв мащаб от 2013 година.

 

Нашата дигитална агенция предлага висококачествени услуги, като уеб дизайн и изработка на сайтове с WordPress, създаване на уеб приложения , конвертиране на дизайн от PSD или Figma в WordPress сайт, интеграция на API с сайтове трети страни, редизайн на WordPress сайтове и изцяло персонализирана изработка на сайтове на WordPress.

 

Ние се фокусираме върху вашия бизнес и вашият успех, за да повишим онлайн присъствието ви.

 

Нашите WordPress експерти ще ви предложат индивидуален подход, който включва дизайн на потребителски ориентиран интерфейс (UI/UX), SEO оптимизация, дигитален маркетинг, висококачествен код и лесна администрация за вашия WordPress сайт.

 

Работейки с нас, Вие ще се възползвате от опитния ни екип, който ще оптимизира процеса на уеб разработка, за да намалите разходите и времето за изработка на вашия WordPress сайт.

 

Инвестицията в професионален дизайн и изработка на WordPress сайт от Дигитална агенция Webzo означава инвестиция в растежа на вашия бизнес!

Уеб дизайн

Ще създадем уникален и атрактивен дизайн, който да привлече вниманието на потребителите и да ги убеди, че вашата уеб страница е мястото, където искат да останат.

Ние ще изградим за вас WordPress сайт, който ще отговори на вашите уникални нужди като бизнес, който да бъде потребителски ориентиран

Вашият сайт ще зарежда светкавично бързо, (по-малко от 1 секунда), което ще подобри потребителското изживяване.

Ще ви помогнем да достигнете по-голяма аудитория и да увеличите разпознаваемостта и аудиторията на вашия бранд.

Защо да изберете WordPress?

WordPress е изключително мощна и популярна система за управление на съдържание (CMS), която предоставя безброй възможности за създаване на сайтове от всеки тип. Ето защо трябва да изберете WordPress за вашето онлайн присъствие:

Лесно администриране

WordPress е известен с интуитивния си потребителски интерфейс, който позволява лесно създаване, редактиране и управление на съдържание без специални технически умения. Това прави CMS системата достъпна за широк кръг потребители.

SEO Оптимизация

WordPress е оптимизирана за търсачки и предоставя възможности за лесно управление на SEO - оптимизация за търсачки. Това включва оптимизирани URL адреси, мета описания, заглавия и други елементи, които са от съществено значение за постигане на добри резултати за класиране в търсачките.

Гъвкавост

WordPress предлага богат избор от теми и плъгини, които ви позволяват да персонализирате дизайна и функционалността на вашия уебсайт според вашите конкретни изисквания.

Общност и поддръжка

WordPress разполага с голяма общност от разработчици, дизайнери и потребители, които споделят знания и опит. Това осигурява непрекъсната поддръжка и редовни актуализации, които гарантират сигурността и стабилността на вашите сайтове.

Подходяща за различни видове уебсайтове

WordPress е подходяща за създаване на различни видове уеб сайтове, включително блогове, електронни магазини, фирмени уебсайтове, сайтове за обяви, афилиейт и дропшипинг.

Най-популярния CMS

810 милиона уебсайта използват WordPress, което представлява 43% от всички уебсайтове в интернет. С избора на WordPress за създаване на сайт, вие залагате на мощна, гъвкава и лесно управляема CMS система, която може да отговори на всички вашите изисквания за успешно онлайн присъствие.

Цялостни решения твоя WordPress сайт от Webzo

Етапи в изграждането на WordPress сайт с Webzo

Изработка на WordPress сайт

01. Задание

От началните стъпки на планирането до фазата на изпълнение, е от изключително значение да разберем ясно и кратко детайлите на проекта. Това е от първостепенно значение, за да можем да определим целите на проекта.

02. оферта

След анализ на заданието ви и определяне на целите на разработката, ще получите персонализирана оферта за изработка или редизайн на сайт.

03. Проучване на ниша

Изследването на нишата представлява чудесен начин да се издигнете над конкуренцията.

04. Дигитална стратегия

Добре изготвената стратегия е основен фактор за успеха на проекта, като гарантира, че той е насочен към успех.

05. Реализация на проекта

Стартирането на проекта е критичен момент във всеки бизнес. Това е моментът, в който всички планове, усилия и подготовка се обединяват.

06. Анализ на резултати

Анализа на проекта е съществено значение, за да се идентифицират областите за подобрение и посоките на развитие на вашия WordPress сайт.

Отзиви за нас

Николай Димитров
Николай Димитров
2023-08-30
Препоръчвам услугите на Уебзо
Aleksandar Stefanov
Aleksandar Stefanov
2023-04-08
Изключително коректна фирма, силно препоръчвам !
Georgi Kirilov
Georgi Kirilov
2023-01-16
Много коректни и бързо свършена работа, препоръчвам.
Georgi Vasilev
Georgi Vasilev
2023-01-12
Качествени услуги, винаги навреме! Препоръчвам!
Dimitar Dimitrov
Dimitar Dimitrov
2023-01-09
Много съм доволен от професионализма и отдадеността на Дигитална агенция Webzo. Благодарение на взаимната ни работа постигнахме много бързи и качествени резултати. Показват лично отношение, което е едно от най-ценните качества. Препоръчвам техните услуги на всеки, който стартира или иска да развие своя бизне онлайн!
poly qneva
poly qneva
2023-01-08
Екип от професионалисти!
Yovko Tanev
Yovko Tanev
2023-01-08
Фантастичен екип от професионалисти, които разбират нуждите на своите клиенти.

Често задавани въпроси за услугата изработка на WordPress сайт

1. Какво означава "изработка на WordPress сайт"?

Целта е изработка на професионален и функционален уебсайт, изграден с CMS системата на WordPress . Този уеб сайт ще ви помогне да представите вашия бизнес, продукти или услуги онлайн, да увеличите онлайн присъствието си и да подобрите потребителското изживяване.

2. Какъв опит имате в изработката на WordPress сайтове?

Ние разполагаме с повече от 8 години опит в изработката на WordPress сайтове за различни бизнеси и индустрии. Нашите експерти разполагат със знания и умения, необходими за създаването на уебсайтове с високо качество и функционалност.

3. Колко време е необходимо за изработка на WordPress уебсайт?

Времето за изработка на сайт зависи от сложността на проекта, броя на страници, функционалността и графичния дизайн. Обикновено процесът отнема между 1 и 6 седмици, но може да варира според специфичните нужди на клиента.

4. Какъв дизайн и функционалност мога да очаквам за моят уебсайт?

Дизайнът и функционалността на уебсайта ви ще бъдат персонализирани спрямо вашите изисквания и бизнес цели. Очаквайте модерен и атрактивен дизайн, лесна навигация, оптимизация за мобилни устройства и разнообразие от функции, които отговарят на вашите нужди.

5. Какво е SEO оптимизация и защо е важна?

SEO (Search Engine Optimization) оптимизацията е процесът на подобряване на видимостта на вашия сайт в резултатите от търсачките, като Google. Това е важно, защото по-високото класиране на сайта ви в търсачките увеличава вероятността потенциалните клиенти да намерят вашите продукти или услуги.

6. Как мога да съдействам за изработката на моя WordPress сайт?

Очакваме от вас да споделите информация за вашите предпочитания, цели, лого, цветове, текстове и изображения, които искате да бъдат включени в уебсайта. Тази информация ще ни помогне да създадем уебсайт, отразяващ вашата уникална идентичност и бизнес образ.

7. Как мога да поддържам и актуализирам моя WordPress сайт след изработката му?

Можете да се възползвате от нашата услуга за абонаментна техническа поддръжка на сайт. Mожете да се научите как да управлявате и актуализирате съдържанието на WordPress, административния панел на WordPress е приятен и лесен за използване.

8. Какви типове уеб сайтове може да се създадат с WordPress?

WordPress е мощна и гъвкава платформа, която може да се адаптира към различни нужди и да бъде използвана за създаване на разнообразни типове уеб сайтове.

Изборът на WordPress зависи от конкретните нужди, умения и целите на проекта. 

Вземи оферта за изработка WordPress сайт сега!

В отговор на вашето запитване, ние ще изготвим персонализирана оферта за изработка на WordPress сайт, базирана на вашите специфични бизнес нужди.

Запитване
5/5 - (2 votes)
Дигитална агенция Webzo logo mobile
Дигитална агенция Webzo logo mobile