Изработка на онлайн магазин

Изработка на онлайн магазин
Онлайн магазините са уебсайтове, които позволяват на клиентите да купуват стоки и услуги онлайн. Те изискват разработка и поддръжка, за да функционират успешно и да осигуряват добро потребителско преживяване. Това включва проектиране на уебсайта, актуализиране на информацията за продуктите, обработване на запитванията на клиентите и гарантиране на сигурността. Изработването на онлайн магазин е първата стъпка в изграждането на онлайн присъствието на даден бизнес. Но без правилния партньор за разработка това може да изглежда като безкрайно пътуване. Ето защо ние сме тук. Нашият екип от професионалисти ще гарантира, че вашият уебсайт отговаря на най-новите тенденции в уеб дизайна, стандартите и нуждите на вашия бизнес. Независимо дали тепърва започвате или сте готови да изведете магазина си на следващото ниво, ние разполагаме с необходимите инструменти и ресурси, за да ви помогнем да постигнете добри резултати.

Защо вашия бизнес има нужда от онлайн магазин

Създавайки онлайн магазин, можете да спестите пари от разходи, като наем и комунални услуги. По този начин, можете да инвестирате в разрастване на вашето онлайн присъствие и да предлагате повече продукти и услуги.  Създаването на електронен магазин може да помогне на бизнеса ви да разшири своята клиентска база, да увеличи печалбите и да създаде приятно и лесно пазаруване за клиентите.

От какво се нуждае вашият онлайн магазин

Модерен дизайн

В зависимост от вида на магазина, който имате, нашите дизайнери ще проектират индивидуален/уникален магазин за Вас. Да имате невероятна визия и невероятно „потребителско изживяване“ са основите на вашия проект. Вашият онлайн магазин ще бъде съобразен специално с марката и текущите тенденции на вашата компания, а не шаблонен или единствен по рода си.

Методи за доставка

Методи за доставка и интеграция с куриерски фирми и автоматично генериране на товарителници.
Добавяме още модули, които ще позволят на администратора на онлайн магазина да създава товарителници и да проследява доставките чрез нашия административен панел. Еконт, Спиди, Royal Mail, UPS, FedEx и други са сред онези модули, които ще позволят на администратора на онлайн магазина да обработва поръчките по-ефективно.

Система за онлайн плащане

Към вашия електронен магазин може да добавим методи за плащане със Stripe, PayPal, Борика, ePay, Revolut, наложен платеж, банков превод и други онлайн методи за плащане, онлайн магазинът може да бъде персонализиран, за да предлага всеки начин на плащане, който желаете.

Езиков превод и Валутни единици

Добавяне на валутни и езикови версии на допълнителни езици.

Онлайн магазинът ще работи еднакво добре на един или много езици, така че защо да се ограничавате само до България? Гърция, Румъния, Англия, Германия, Америка – можете да разширите бизнеса си в световен мащаб!

SEO оптимизация за търсачки и маркетинг

Има много инструменти и функции, които могат да се използват, за да направите своя онлайн магазин печеливш и да ви помогнат да се позиционирате добре в търсачките. С платформата ще можете да управлявате всички тези функции без намесата на програмисти или да се налага да пишете какъвто и да е код.

Мобилна Версия / Responsive design

С най-новите технологии и богат опит, нашите Front-end специалисти ще гарантират, че вашият онлайн магазин ще бъде адаптиран за всички резолюции и типове устройства за визуализация и взаимодействие и ще позволи на клиентите ви да пазаруват лесно от вашия магазин.

GDPR (Политика за защита на данни)

Във връзка с Европейския регламент за защита на личните данни ще имате възможност да закривате клиентски сметки, за да спазите изискванията на закона.

Допълнителни функционалности и автоматизации

Когато става въпрос за управление на онлайн магазин, времето е от съществено значение. Твърде често предприемачите се оказват, че прекарват твърде много време в обикновени задачи като управление на поръчки, инвентар и обслужване на клиенти. За щастие има допълнителни функции, които могат да бъдат вградени във вашия магазин, за да спестите време и да гарантирате, че ще извлечете максимума от бизнеса си.

Администртивен панел

Управлението на вашите клиенти, продукти и промоции с гъвкав администраторски панел е чудесен начин да оптимизирате времето си. Административният панел може да бъде достъпен през всеки браузър и е много лесен за използване.

Етапи при изработката на онлайн магазин

Изработка на онлайн магазин

01. Планиране

От първоначалните етапи на планиране до изпълнението, ясното и кратко разбиране на детайлите на онлайн магазина.

02. Проучване на пазара

Проучването на пазара ви позволява да получите задълбочено разбиране на нуждите, предпочитанията и поведението на клиентите.

03.Добавяне на продукти

От разбирането какви продукти да продавате до създаването на списък с продукти, ние ще ви преведем през стъпките, за да можете да започнете да продавате онлайн бързо и лесно. Да започваме!

04. Дигитална стратегия

Добре изработената стратегия ви помага да останете фокусирани, да се поставят реалистични цели и да идентифицирате всички потенциални рискове и препятствия.

05. Реализация

Стартирането на проект е важна стъпка във всеки бизнес. Това е моментът, в който цялото планиране, упорита работа и подготовка се обединяват

06. Анализ на резултати

Този анализ е от съществено значение, за да се определи успехът на проекта, да се идентифицират областите на подобрение и посоката на развитие

Колко струва изработката на онлайн магазин

Цената за създаване на изработка на магазин зависи от различни фактори, като типа на магазина, който изграждате, функциите, които искате да включите, наличните ресурси

Цялостни решения за вашия онлайн магазин от Webzo

Цялостни решения за онлайн магазин от Дигитална агенция Webzo
  1. Уеб дизайн и поддръжка на онлайн магазини
  2. Лого дизайн
  3. SEO оптимизация
  4. Оптимизация за скорост на зареждане на уебсайта
  5. Добавяне на съдържание
  6. Добавяне на изображения
  7. Регистриране на домейни и хостинг
  8. Интеграция на системи за онлайн плащане
  9. Интеграция на системи за доставка с куриерски фирми
  10. Изработка на продуктови каталози

Запитване за изработка на онлайн магазин

Ако имате допълнителни въпроси относно услугата за изработка на онлайн магазин, моля не се колебайте да се свържете с нас.

5/5 - (7 votes)
Дигитална Агенция Webzo
Logo