Създаване на дропшипинг онлайн магазин с WooCommerce

Стартирането на онлайн бизнес може да бъде трудна задача, особено за тези, които тепърва започват.

Създаването на дропшипинг онлайн магазин с WordPress и WooCommerce е отлична опция за всички соло предприемачи, които искат да започнат бизнес онлайн, без нужда от голяма инвестиция.

В това ръководство ще ви представим основните стъпки и ресурси, които ще ви помогнат за създаване на онлайн магазин с помощта на WordPress и WooCommerce.

Ще се фокусираме върху избора на доставчици, импортирането на продукти, управлението на поръчки и маркетинг стратегии, които ще ви помогнат да постигнете успех в своя дропшипинг бизнес.

За създаването на дропшипинг онлайн магазин, ние препоръчваме да използвате WordPress и неговото разширение за онлайн магазини WooCommerce.

WooCommerce е безплатен и лесен за използване плъгин, който предлага всички необходими функционалности, от които се нуждае един дропшипинг онлайн магазин.

Съдържание

Какво е дропшипинг?

Създаване на дропшипинг онлайн магазин с WooCommerce
Какво представлява дропшипинг модела?

Дропшипинг (Dropshipping) е популярна бизнес модел за електронна търговия, подходящ за предприемачи, които искат да стартират онлайн бизнес, без да се налага да инвестират в стока .

С този бизнес модел за онлайн търговия, вие можете да продавате продукти онлайн, без да ги притежавате физически или да ги съхранявате на склад.

Идеята на дропшипинг магазините е да бъдете вид посредник между доставчика и крайния клиент.

Когато клиент направи поръчка през вашия електронен магазин, доставчикът обработва и изпраща продукта директно до клиента от ваше име.

Какви са предимствата на дропшипинга?

Дропшипингът е бизнес модел, който носи много предимства за онлайн търговците.

Ето някои от основните предимства на дропшипинг модела:

 • Ниската начална инвестиция: Един от най-големите плюсове на дропшипинг продуктите е, че не се изисква голяма начална инвестиция. Вместо да купувате и складирате продуктите предварително, вие просто ще правите заявка на продуктите, които са поръчани през вашия електронен магазин, а доставчикът ще обработи и изпрати продуктите директно до клиента.
 • Нисък риск: Друго важно предимство на дропшипинг модела за онлайн тъговия е, че вие носите по-малък риск. Не трябва да плащате за продуктите преди да ги продадете, тъй като те се изпращат директно от доставчика до клиента.
 • Нямате нужда от склад: При дропшипинг модела, Вие не трябва да се притеснявате за съхранението на стоката си. Вашият доставчик ще грижи за складирането и изпращането на продуктите до клиентите.
 • Достъп до множество продукти: Дропшипингът ви позволява да имате достъп до голямо разнообразие от продукти, които можете да предлагате на клиентите си. Тъй като не сте ограничени от наличността на стоките във вашите складове, можете да продавате продукти от много доставчици и категории. По този начин имате възможността да увеличавате предлаганите от вас продукти и да тествате нови пазари без да се налага да инвестирате в стока.
 • Лесно мащабиране на бизнеса: Ако успеете да създадете успешна онлайн платформа, бизнесът ви може да се разрасне бързо, без да влагате много усилия и средства.

Какви са недостатъците на дропшипинг модела?

 • По-ниски печалби:Когато не купувате стоките предварително, доставчикът ви обикновено ви предоставя по-висока цена, отколкото ако закупите в по- големи количества.
 • Контрол на качеството: Вие нямате контрол върху качеството на продуктите, които доставчикът ви предоставя, това може да доведе до недоволство на клиента и негативни отзиви.
 • По-голяма конкуренция: Дропшипинг моделът е доста популярен и много хора ползват този модел за онлайн търговия. Трябва да изградите дигитална стратегия за привличане на клиенти, които да ви помогне да се отличите възможно най-много от вашите конкуренти.
 • Дублирано съдържание: Копирането на описанията и изображенията на продуктите, които са написани от доставчика, може да доведе до създаване на голямо количество дублирано съдържание. Търсачките като Google и Bing дават предимство на уникално съдържание, което предлага стойност и подробна информация, с които да заяви своето място в резултатите от търсене.

Как работи дропшипинг модела?

Създаване на дропшипинг онлайн магазин с WooCommerce

Обикновено дропшипинг модела за търговия функционира на следния начин:

 1. Вие създавате онлайн магазин или използвате готова платформа за онлайн търговия, където имате листинг от продукти, които предлагате за продажба онлайн, но вие не притежавате физически тези продукти.
 2. Когато клиент направи поръчка през вашия електронен магазин, вие получавате известие за новата поръчка. Клиентът попълва данните за доставка, ако стоката е била платена онлайн, получавате плащането към вашата сметка.

  Забележка: Ако е избран метод на плащане „наложен платеж“ (плащане при получаване на стоката), ще получите плащането след като клиентът получи стоката от куриера.

 3. След получаването на поръчката, вие правите поръчка на продуктите директно до доставчика. По-често поръчката се прави през платформа на доставчика. За доставката на продуктите посочвате адреса, който клиентът е попълнил при поръчката на вашия сайт.
 4. Плащате за продукта или избирате опцията за наложен платеж.

  Забележка: Ако плащането във вашия онлайн магазин е направено с онлайн транзакция, получените пари от това плащане могат да бъдат използвани като оборотни средства, което представлява голямо предимство. Въпреки това, в България повечето хора предпочитат плащане при получаване на стоката.

 5. Доставчикът обработва поръчката, която сте направили, и я изпраща до крайния клиент.
 6. Разликата между крайната цена, която сте определили на вашия сайт, и цената, която сте договорили с доставчика, представлява вашата печалба.

Какво ви е нужно, за да създадете дропшипинг електронен магазин

За създаването на онлайн магазин с дропшипинг продукти са нужни няколко основни стъпки, които ще обсъдим тук.

Избор на ниша и пазарни изследвания:

Идентифицирайте интересна ниша или категория продукти, в която има търсене на пазара. Извършете изследване на конкуренцията и потенциалните клиенти, за да определите вашия уникален продажбен пропозал.

Създаване на електронен магазин

Купете си домейн и изберете подходяща тема, която отговаря на нуждите на вашия бизнес. За създаване на онлайн магазин с голям брой продукти, препоръчваме темата ReHub от ТhemeForest, тъй като тя е много лека и предлага инструменти за импортиране на голям брой продукти.

Избор на доставчици и продукти

Изследвайте и установете връзка с доставчици, предлагащи дропшипинг услуги за продуктите във вашата ниша. Уверете се, че вашият доставчик предлага навременни доставки и качествени продукти.

Интеграция на продуктов каталог

Интегрирайте продуктовия каталог от доставчиците ви във вашия онлайн магазин. Уверете се, че имате ясна ценообразувателна политика и маржове, които да ви осигурят печалба.

Стратегии за маркетинг и реклама

Разработете маркетинг стратегия, която да включва социални медии, имейл маркетинг, SEO и реклами в социалните мрежи и търсачки, за да привлечете потенциални клиенти към вашия магазин и да увеличите продажбите.

Управление на поръчки и клиентско обслужване

Осигурете ефективна система за управление на поръчки и клиентско обслужване. Поддържайте добра комуникация с клиентите и осигурете бързи доставки.

Анализ и оптимизация

Извършвайте редовен анализ на производителността на магазина и приспособявайте стратегиите си според данните и обратната връзка от клиентите. Оптимизирайте процесите си, за да постигнете по-голям успех и растеж.

Намиране на продукти с добро качество

Създаване на дропшипинг онлайн магазин с WooCommerce

За успешно стартиране на дропшипинг бизнес е от съществено значение да изберете продукти с високо качество, които отговарят на потребителските очаквания.

В тази стъпка е важно да изберете продукти, които са в тенденция или се търсят във вашата конкретна ниша.

Преди да вземете решение за конкретен продукт, е от съществено значение да извършите подробно изследване на пазара, за да се уверите, че пазарът не е преситен с подобни продукти и има интерес от страна на потребителите.

Една от първите стъпки в този процес е анализът на отзивите от клиенти. Прегледайте отзивите за продуктите, които разглеждате, в различни онлайн магазини и платформи.

Инструменти за проучване на продукти

След като вече сте си харесали ниша, следващата стъпка е да направите по-подробно проучване на тези продукти и тяхното търсене. За да направите детайлно проучване на търсенето и конкуренцията на за

 1. Google Keyword Planner: Това е безплатен инструмент, към който имат достъп всички, разполагащи с акаунт в Google Ads. Чрез Keyword Planner можете да проверите месечното търсене на конкретна фраза. Инструментът показва и предложения за подобни ключови думи, които могат да Ви дадат идеи за по-специфична продуктова ниша.
 2. Google Trends: Този безплатен инструмент на Google Ви предоставя информация за обема на търсене на определени изрази, както и промяната на това търсене във времето. Освен това, Google Trends предоставя статистика за търсенето в отделни държави. С този инструмент лесно можете да откриете продукти, които показват популярност, както и да разберете за сезонността на търсенето на определени артикули.
 3. Semrush: С помощта на Semrush, можете да проведете проучване на конкуренцията и да проверите търсенето на даден продукт. При използване на безплатната версия на Semrush, имате право да създавате и проучвате само един проект. Това можете да го направите, като добавите до 10 ключови думи към проекта си и видите информация за тяхното търсене и конкуренция.
 4. Facebook Audience Insights: Още един начин да откриете нишови продукти за Вашия дропшипинг бизнес е чрез използването на Facebook Audience Insights. Този инструмент използва информацията, която Facebook събира за потребителите си, и предоставя подробни данни за аудиторията. Можете да получите информация за пола, възрастта, местоположението, образованието, семейното положение и други интереси на Вашата целева аудитория.

Намиране на доставчик на продукти

Създаване на дропшипинг онлайн магазин с WooCommerce

След като сте определили какво искате да продавате и в коя ниша искате да се насочите, е време да започнете проучване и да намерите подходящ доставчик за вас.

 1. Местни доставчици: Започнете с търсене на местни доставчици, дори ако вече продавате продукти в своя магазин. Местните доставчици винаги са предпочитано решение, тъй като доставките ще бъдат по-бързи.
 2. Международни доставчици: Ако не можете да намерите желаните продукти от местните доставчици, обърнете внимание на международните доставчици. Пазарът на електронна търговия се е развил значително през последните години и сега има ефективни решения за интеграция на вашия онлайн магазин с международни доставчици.
 3. Платформи за дропшипинг: Има множество платформи за дропшипинг налични по целия свят, а с нарастването на електронната търговия, бизнесите се обърват все повече към тези платформи, за да помогнат на тяхното разширяване и достигане на по-голяма аудитория.

Платформи за дропшипинг

 • AliExpress: AliExpress е популярна платформа за онлайн търговия, базиран в Китай, AliExpress предлага различни продукти на конкурентни цени.
 • Oberlo: Oberlo е известна платформа за дропшипинг, която позволява на бизнесите лесно да внасят продукти от AliExpress и други онлайн магазини, като автоматизира процеса на изпълнение на поръчките. Това е отлична платформа за малки и средни бизнеси, които току-що започват с дропшипинг.
 • VidaXl: VidaXL е международен онлайн търговец със седалище във Венло, Холандия, който предлага над 90 000 продукта за дома и градината. VidaXL постигнаха толкова голям успех, че през 2017 година решиха да стартират платформа за директна доставка (dropshipping) и да направят цялата си гама от продукти налична и за други търговци. Тази услуга се нарича DropshippingXL.
 • BigBuy: BigBuy е дропшипинг платформа, базирана в Испания, който предлага над 100 000 продукта в различни категории като електроника, мода, здраве и красота. Той предоставя на бизнесите обстойни услуги за логистика и управление на веригата на доставките, включително доставка на продукти директно до клиентите.
 • Inventory Source: Базирана в САЩ, Inventory Source е водеща платформа за дропшипинг, която помага на бизнесите да автоматизират процеса на намиране и продажба на продукти онлайн. nventory Source предоставя интеграции с различни онлайн платформи и маркетплейси, което улеснява търговците в онлайн бизнеса да свържат своите продукти и управление на запасите в една централна система.
 • Dropshipper.com: Dropshipper.com е глобална платформа за дропшипинг, която позволява на бизнесите да се свържат с доставчици и да намерят продукти в различни категории като мода, електроника, дом и градина и други. Тя предлага напреднал инструментариум и възможности за интеграция с водещи платформи за електронна търговия като Shopify и WooCommerce.

Плъгини за дропшипинг за WordPress

Плъгините за дропшипинг за WordPress са инструменти, които ви позволяват да лесно и бързо импортирате на продукти, да синхронизирате цени и наличности на продуктите, от различни доставчици във вашия онлайн магазин.

Нека разгледаме някой от най-популярните приставки, които може да използвате във вашия онлайн магазин.

External Importer Pro

External Importer Pro е плъгин за дропшипинг, който ви позволява да извличате продути директно от онлайн магазини, без нужда от свързване чрез API или CSV или XML фийдове.

Ключови функции на External Importer Pro:

 • Автоматична синхронизация: External Importer Pro ще актуализира наличността на продуктите и текущите цени за всеки импортиран продукт. Можете да зададете настройки, които автоматично да премахват изчерпаните артикули.
 • Автоматично импортиране: Можете да зададете автоматично импортиране, което ще добавя нови елементи към вашия сайт.
 • Неограничен брой продукти: Можете да импортирате толкова продукти, колкото са ви необходими, от различни магазини.
 • Защити от блокиране: Плъгинът е конфигуриран да изпълнява различни мерки за предотвратяване на блокирането при извличане на данни от уебсайти.
 • Дропшипинг функции: Плъгинът ви позволява да зададете правила за автоматично добавяне надценка на продуктите в стойност
 • Изображения: Можете да изтеглите изображенията на продуктите или да зареждате изображенията от външни сайтове чрез hotlinking.
 • Автоматично създаване на категории: Продуктите могат да бъдат добавени към автоматично създадените от плъгина продуктови категории, което улеснява масовото импортиране на продукти.
 • Използване на proxy: Можете да добавите прокси сървъри, които ще ви предпазят от блокиране при извличане на продуктите, както и да използвате Scrapper за извличане на продукти, чрез API.

Woosa dropshipping plugin

Woosa dropshipping plugin и BigBuy плтаформата за Dropshiping

Той предлага бърз и лесен начин за импортиране на продукти във вашия каталог на WooCommerce.

С помощта на този плъгин имате пълен контрол върху данните, които импортирате, и можете да използвате AI функции за генериране и пренаписване на уникално продуктово съдържание.

DropshipMe

DropshipMe плъгин за дропшипинг за WooCommerce

DropshipMe е още един полезен плъгин, който ви позволява да добавяте продукти от подбран списък с най-продаваните стоки за дропшипинг.

Този плъгин оптимизира заглавията, описанията и изображенията на продуктите, което помага за увеличаване на конверсиите.

DropshipMe добавя и реални ревюта от потребителите, което допълнително усъвършенства визуалния аспект на вашия магазин.

AliDropship

Популярен плъгин за дропшипинг продукти от AliExpress

AliDropship също е изключително популярен плъгин за дропшипинг, който е специално създаден за работа с доставчици на AliExpress.

Този плъгин прави добавянето на продукти от AliExpress във вашия WooCommerce магазин изключително лесно.

С помощта на тези плъгини за дропшипинг за WordPress можете да създадете успешен онлайн магазин без големи усилия и да имате пълен контрол върху процеса на продажба и доставка на вашите продукти.

Методи на плащане

Създаване на дропшипинг онлайн магазин с WooCommerce

Популярните методи за плащане, които можете да използвате във вашия онлайн магазин за дропшипинг.

Stripe: Stripe е един от най-използваните и популярни онлайн платежни методи. Стрийп предлага лесна интеграция с WooCommerce и поддържа множество валути.

Paypal: Paypal е един от най-известните и разпространени методи за онлайн плащане. Той предоставя гъвкавост и удобство на клиентите и е известен със своята сигурност. Интеграцията на Paypal с WooCommerce е лесна и позволява приемане на различни валути и кредитни карти.

MyPos: MyPos е популярна платформа за онлайн разплащания, който осигурява лесна и бърза интеграция с WooCommerce. Платформата на MyPos предоставя възможността за приемане на различни видове плащания, като плащане с кредитни и дебитни карти.

Наложен платеж с куриерските фирми Speedy и Econt: Наложеният платеж е метод за плащане, при който клиентът плаща за продуктите при получаването им от куриерската фирма.

В случай че използвате методи за доставка със Speedy или Econt във вашия дропшипинг бизнес, може да предоставите на клиентите опцията за наложен платеж, където те ще могат да плащат при получаване на поръчката си.

Моля, имайте предвид, че изборът на подходящ метод за плащане зависи от вашите нужди, предпочитания и целевата аудитория на вашия онлайн магазин за дропшипинг.

Разгледайте внимателно всяка от опциите и изберете тази, която най-добре отговаря на вашите изисквания и предпочитания.

Методи за доставка

Създаване на дропшипинг онлайн магазин с WooCommerce

Метод за доставка с куриерска фирма Econt

Еконт ви предлага нова възможност за вашия бизнес. Ако вашият онлайн магазин използва платформата Woocommerce, можете да го свържете с Достави с Еконт само с няколко лесни стъпки.

Това ще ви позволи да управлявате пратките до вашите клиенти с един клик, а ние ще извършваме доставката до тях. За повече информация и инструкции, можете да посетите следния линк: Еконт – Woocommerce плъгин

Метод за доставка с куриерска фирма Speedy

Може да използвате официалния плъгин за интеграция метод за доставка на Speedy за платформата Woocommerce.

Този плъгин ви позволява да свържете вашия онлайн магазин с куриерската услуга на Speedy, което ще ви даде възможност да организирате доставките до вашите клиенти.

За повече информация и подробни инструкции за инсталиране и конфигуриране, можете да посетите следния линк: Speedy – Woocommerce

Mетод за доставка с Econt и Speedy чрез плъгина Bulgarisation за WooCommerce

С Bulgarisation for WooCommerce можете да настроите различни видове доставка, като например пратки до врата или до офис, услуги за наложен платеж, опция за преглед преди покупката и др.

Можете да настроите цената на доставката в зависимост от различни фактори като тегло, обем, адрес и други.

Можете да намерите инструкции за инсталация и конфигурация в документацията на плъгина

Когато продавате онлайн, добавянето на срокове за доставка на продуктите ви е от съществено значение, за да уведомите клиентите си кога точно ще получат поръчката си.

Срокове на доставка на продуктите

Ако имате различни продукти с различни срокове на доставка, можете да използвате един от следните плъгини за WooCommerce:

Estimated Delivery for WooCommerce – този безплатен плъгин ви позволява да добавите оценка за времето на доставката на вашите продукти.

WooCommerce Lead Time – това е платен плъгин, който ви позволява лесно да добавите персонализирани и точни срокове за доставка към продуктите ви.

Estimated delivery date per product for WooCommerce – този безплатен плъгин ви позволява да задавате индивидуални дати за доставка за всяко едно отделно съдържание.

Независимо кой плъгин за WooCommerce изберете, те ще ви помогнат да уведомите своите клиенти за точните срокове на доставката на продуктите ви.

SEO за дропшипинг онлайн магазини

Създаване на дропшипинг онлайн магазин с WooCommerce
Оптимизация за търсачки на дропшипинг онлайн магазин с WooCo

При оптимизирането na продуктите в онлайн магазин – SEO (oптимизация за търсачки), може да изберете няколко популярни плъгина, които да ви помогнат с това.

Ето някои от най-известните плъгини за SEO в WooCommerce:

Rank Math: Този плъгин за SEO предоставя няколко полезни функции като оптимизация на ключови думи, настройка на метатегове, XML карта на сайта и още много други. Rank Math е познат със своята лесна за използване и интуитивна интерфейс.

Yoast SEO: това е популярен плъгин за оптимизация на уебсайтове, който осигурява функционалности и за WooCommerce. Той предлага възможности за оптимизация на метатегове, ключови думи, XML карта на сайта и много други. Yoast е един от най-популярните и добре поддържани плъгини за SEO.

SEOPress: Този плъгин за SEO предоставя множество инструменти за оптимизация на SEO, включително генериране на XML карта на сайта, оптимизация на метатегове, анализ на ключови думи и други. SEOPress също е лесен за използване и предлага дори и безплатна версия с основни функционалности.

Пренаписване на описанията на продуктите

Едно от предизвикателствата при използване на дропшипинг модела е създаването на уникално съдържание и описания за продуктите.

Често доставчиците предоставят стандартни описания и снимки за продуктите, които не са уникални и много хора използват абсолютно същите описания като тези.

Дублираното съдържание, вероятно няма да се хареса от търсачките и ще намали шанса за доброто класиране на вашия уебсайт в търсачките, но когато имате много продукти, пренаписването на съдържанието на всичко продукти става изключително трудно.

За да подобрите съдържанието на продуктите си, може да използвате AI плъгин, за генериране на съдържание на продуктите ви.

Ще ви покажем, как може да генерирате съдържание, с помощта на плъгина AI Power: Complete AI Pack – Powered by GPT-4, който използва мощността на езиковия модел на OpenAI – ChatGPT.

AI Power предлага готини функции като Content Writer, Auto Content Writer, Image Generator (DALL-E and Stable Diffusion), WooCommerce Product Writer, Audio Converter, готови за използване prompts, както и възможности за обучение на AI модела за вашите нужди.

С 43 поддържани езика и настройки за стил на писане, тона и генериране на изображения, плъгинът предлага широка гама от възможности, за да подобрите съдържанието на продуктите си.

В това видео, ще ви покажем, как може да пренаписвате описания на продукти, чрез AI Power: Complete AI Pack – Powered by GPT-4, а мета описанията ще генерираме със SEO плъгина SEO Press.

Правни въпроси относно дропшипинг

Създаване на дропшипинг онлайн магазин с WooCommerce

Според закона за търговията, можете да извършвате такава дейност (дори и ако стоката не е при вас), без да има нужда от отваряне на фирма. Това означава, че няма нужда да се занимавате със сложни формалности или бизнес лицензи.

Въпреки това, преди да се регистрирате като фирма, е препоръчително да извършите следните действия:

 1. Чисто определете с какво искате да се занимавате. Изберете продукт или ниша, с които сте запознати или имате интерес и знание.
 2. Направете проучване за това, кои продукти са популярни или имат потенциал на пазара. Изследвайте конкуренцията, потенциалните клиенти и тяхните нужди.
 3. Уверете се, че продуктите ви се купуват, направете малко тестови продажби и съберете отзиви от клиенти.
 4. Научете се как да генерирате продажби от поне един канал, като например Adwords, Facebook или SEO. Използвайте подходящи стратегии за маркетинг и реклама, за да достигнете до потенциалните клиенти.

Когато сте сигурни в успешността на идеята си и значително увеличете нивото на продажбите си, тогава можете да се регистрирате като фирма.

За да свържете онлайн магазина си с наредба H-18, можете да използвате плъгина Bulgarisation for WooCommerce, който предоставя всички необходими функции за изпълнение на законите за електронна търговия.

Bulgarisation for WooCommerce“ предлага следните функционалности:

 • Генериране на одиторски XML файл съгласно наредба H-18.
 • Генериране на документ за поръчката.
 • Генериране на фактури за поръчката.
 • Генериране на кредитно известие при върната поръчка.
 • Генериране на експортен файл с фактури и кредитни известия за Microinvest Delta.
 • Добавяне на полета за фактуриране към фирма.
 • Методи за доставка с Еконт.
 • Методи за доставка със Спиди.

За да се занимавате с дропшипинг легално, все пак ще трябва да се регистрирате като фирма.

В конкретният случай решението дали да откриете фирма или не, е ваше решение.

Съвети за успешен дропшипинг от нас

 1. Първоначално, опитайте да намалите рисковете възможно най-много. За тази цел, важно е да проведете подробни изследвания както на продуктовите ниши, така и на доставчиците. Освен това, трябва да осигурите разумно разходване на средства и да не инвестираще големи суми в реклама, преди да се запознаете добре с вашата целева аудитория.
 2. Преди да включите информацията за времето за доставка и други подробности във вашия сайт, трябва да се информирате за времевите срокове, предоставяни от вашите доставчици. Предварително уточнете дали има възможност за забавяния или други обстоятелства, за които трябва да бъдете готови.
 3. Подобрете описанията на продуктите, добавяйте повече снимки и информация за всеки продукт, ако е възможно. Това ще добави стойност към вашите продукти .
 4. Добре се запознайте с продуктите, които ще предлагате, и бъдете готови да предоставите цялата необходима информация на вашите клиенти. В случай на проблеми с доставката, стремете се да реагирате възможно най-бързо и да компенсирате възникналите грешки, а също така научете повече за поддръжката на клиенти.
 5. Развивайте се постепенно. Препоръчваме ви да започнете с няколко продукта от един доставчик. След като сте доволни от постигнатите резултати, можете постепенно да разширите портфолиото си и да сключите партньорства с повече доставчици.
 6. Бъдете търпеливи. Имайте предвид, че първата ви идея за дропшипинг може да не донесе големи успехи. Експериментирайте с различни варианти и при необходимост провеждайте допълнителни изследвания, но главното е да продължавате да експериментирате!

Заключение

Дропшипинг моделът на онлайн магазини с WooCommerce предлага предприемачите да стартират и управляват свой собствен бизнес с минимални финансови рискове.

Платформата на WooCommerce предоставя удобно решение за създаване и управление на онлайн магазини, докато дропшипинг моделът позволява на предприемачите да продават продукти, без да ги държат на склад или да извършват доставките самостоятелно.

5/5 - (2 votes)
Дигитална агенция Webzo logo mobile
Дигитална агенция Webzo logo mobile