Избор на хостинг за уебсайт

Изборът на хостинг компания е важно решение. Ако искате бизнесът ви да е сигурен, но също така искате да можете да го развивате. Ако искате да сте сигурни, че хостинг компанията ви може да се справи с натоварването на целия трафик на уеб сайта ви и да го поддържа с максимална производителност.

Фактори при избора на хостинг услуги

Надеждната хостинг компания гарантира, че сайтът ви е сигурен и че работи с максимална производителност

Цена на хостинг

Всички хостинг компании имат различни пакети и ценови модели. Трябва да проверите внимателно разходите на всяка от тях, преди да се ангажирате с тях. Някои компании ще предложат по-добри оферти от други, така че не приемайте, че цените им са ниски само защото са български.

Поддръжка

Когато избирате хостинг доставчик, уверете се, че той има добра поддръжка – не искате да останете с проблем, ако имате нужда от помощ! Можете да разберете това, като прочетете отзиви от други хора, които са използвали конкретния хостинг доставчик, преди да се регистрирате при него.

Пространство

Размерът на пространството, което получавате с всеки хостинг акаунт, обикновено се определя от вида на избрания план. Имайте предвид обаче, че има различни видове хостинг планове, от които да избирате, и че безплатният план не винаги ще бъде достатъчен за хостване на вашия уебсайт. Можете да повишите нивото на хостинга си или да разгледате други видове хостинг услуги, които предлагат по-голямо количество пространство на по-ниска цена!

Сървърна мощ

Мощният сървър може да подобри скоростта на зареждане на уебсайта и да ви позволи да обслужвате повече посетители. Можете да избирате между различни видове хостинг планове в зависимост от количеството пространство и мощност, от които се нуждаете за вашия уебсайт. Най-добрият план за всеки уебмастър е индивидуално решение, което отговаря на неговите нужди. Когато става въпрос за уеб хостинг обаче, има няколко фактора, които трябва да се вземат предвид по всяко време: Вид на сървъра – стандартен или споделен хостинг?

Тип на сайта

За да изберете най-добрия вариант за вашия бизнес, трябва да вземете предвид фактори като цена, скорост, местоположение на сървъра и други. Ако ще хоствате малък фирмен сайт напримен, няма да ви е нужен скъп хостинг план, но например ако ще правите електронен магазин с хиляди продукти, то ще ви трябва добър хостинг план с повече процесорно време, рам и други ресирси.

Хостинг компании в България

Superhosting e една от най-добрите хостинг компании в Бълрария утвърдила се на пазара. С надеждни сървъри и ефективна поддръжка Superhosting от години е високо реномирано име в уеб хостинг индустрията.
Код за отстъпка в Superhosting
Използвайте код webzo10 за да получите 10 процента отстъпка от хостинг услугите на superhosting.

Код за отстъпка в Superhosting.bg

Хостинг компании в чужбина

SiteGround – е една от най-добрите хостинг компании в света, предлагаща сървъри в САЩ, Великобритания, Испания, България, Сингапур. Тази хостинг компания е чудесен избор ако искате да започнете да бизнес извън България.

5/5 - (3 votes)
Ще се радваме да чуем вашите мисли

Напиши коментар

Дигитална агенция Webzo logo mobile
Дигитална агенция Webzo logo mobile